Suomeksi

”Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta elämää!”
– Minna Canth

Elämä on yhtä muutosta. Elämä on suuri seikkailu – ensimmäisestä parkaisusta viimeiseen hengenvetoon. Jokaisella kokemallamme hetkellä on suuri merkitys elämällemme. Syntymästä aikuistumiseen ja aikuisuudesta kuolemaan me etsimme merkitystä. Kaikki siirtymät jättävät meihin jälkensä ja tekevät meistä juuri sen mitä me olemme – ainutlaatuisia.

Sacred Space -doulat tuntevat jokaisen näistä siirtymäriiteistä. Joka kerran kun astumme elämässämme uuden kynnyksen yli, muutumme enemmän sellaisiksi kuin meidät on tarkoitettukin. Uuden kynnyksen ylittämisen pitäisikin olla aina suuri juhla! Siirtymät ovat itsetutkiskelun hetkiä, jolloin muiden osoittama ymmärrys ja tukeminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Retriitillämme pääset siirtymään tähän uuden ymmärryksen aikaan – turvallisessa ilmapiirissä.

Synnytysdoularetriitti Hauholla 5.-9.6.2019

Sacred Space järjestää ihanan ikimuistoisen viiden päivän retriitin, jonka aikana saat nauttia huolenpidosta, tuesta ja ravinnosta sekä päästä osaksi samanmielisten yhteisöä. Retriitin opetuskieli on englanti. Osallistumiseen riittää peruskielitaito. Kysymyksiä ja tarkennuksia voi esittää suomeksi, ruotsiksi, italiaksi tai venäjäksi. Myöhemmät kirjalliset tehtävät voi niin ikään tehdä halutessaan suomeksi. 

Retriittipaikkana on alkukesän vihreydessä kukoistava hämäläinen järvimaisema ja sen rannalla olevat kaksi huvilaa saunoineen ja nuotiopaikkoineen. Retriitin hinta on 1 500€ ja se sisltää majoituksen, ruoan, opetuksen ja kirjallisen opetusmateriaalin. Voit lukea lisää retriitistä englanniksi täältä  ja täältä.

Nähdäänhän kesäkuussa? <3